Història

L’any 1998 “S’Escoleta Waldorf” obre les seves portes en el poble de Santa Maria. S’hi organitzen també jornades de portes obertes, conferències i cursos sobre la pedagogia, seminaris de pintura i treball biogràfic, i també la celebració de les festes de l’any amb els pares, nens i amics del jardí d’infància. Tot i començar amb un petit nombre de nins de 2 a 5 anys a casa de la mestra, molt aviat el grup va creixent, fent palesa la necessitat de trobar un nou espai que ens permeti acollir més nens i continuar amb els cicles de conferències i seminaris, culminant a principis del mes de juliol de 2000 amb la trobada nacional de mestres de jardí d’infància.

El setembre 2001 S’Escoleta Waldorf canvia de casa.

En el cor de l’ illa, als peus de la Serra de Tramuntana i lluny dels llocs turístics saturats, gaudint de la bellesa de la muntanya i de la bonança del Pla, hi ha el poble de Binissalem, amb un nom esperançador: Fills de la Pau.

Està a 22 km. de Palma i a menys d’una hora en cotxe dels paratges més bonics de l’illa. Binissalem compta amb un important patrimoni, declarat d’interès històric artístic. Prop de la plaça de l’església  hi trobem CA’S JAI TIT, una gran casa senyorial del segle XVIII. L’antic celler s’ha transformat en un frondós jardí.

Després d’haver estat durant tres anys a Santa Maria l’escoleta ha trobat per fi a Ca’s Jai Tit un nou lloc d’acollida per desenvolupar la seva tasca.