Qui som

L’any 1998 es va crear l’Associació per a la Pedagogia Rudolf Steiner, associació civil sense ànim de lucre, per donar a conèixer i posar en pràctica la Pedagogia Waldorf-Steiner a l’illa de Mallorca.

L’Associació vol dur a terme aquesta tasca mitjançant dos projectes específics:

a.- Per una banda, el Jardí d’infants S’Escoleta Waldorf, on s’hi desenvolupen activitats per a nins de la primera infància basades en la Pedagogia Steiner, que pren especialment cura del individu, tot afavorint els àmbits del Bé, la Bellesa i la Veritat.
Per tal de respondre a les necessitats vitals dels infants, proposem una pedagogia fundada en el respecte a l’infant i al seu desenvolupament natural, i en el treball de reflexió per acompanyar-lo en les seves necessitats a través de les diferents etapes del seu creixement.

b.- Per altra banda, ART i CULTURA – CAS JAI TIT vol ésser un lloc de trobada amb vocació artística i cultural. A banda de les activitats pedagògiques, s’hi organitzen  al llarg de tot l’any vàries firetes, festes, cursos i conferències, seminaris d´art, exposicions i vetllades poètiques i musicals.

L’any 2009 va començar el primer Seminari de Formació en pedagogia Waldorf-Steiner a Mallorca