festes i celebracions

La preparació i celebració de les festes populars, preparades i viscudes amb els pares, ens permeten viure el ritme de les estacions com una gran respiració que es retroba i renova cada any. Cada època ens ofereix una nova oportunitat per agrair allò que la Natura ens ofereix i descobrir nous reptes i capacitats.

Festa de LA COLLITA

Després dels mesos d’estiu, ens retrobem de nou per fer provisió de sol i caliu per tal de fer front als llargs mesos d’hivern. Tos els nins han porTat el seu cistellet de verdures, que compartirem amb una bona sopa!

Festa de Sant Martí

Acompanyem el passeig per l’escoleta al capvespre amb els nostres fanalets, amb tranquil·litat i disfrutant de l’alegria interior que ens donen els cants i la llum.

Fireta d´Advent

Cada any, el dissabte abans del primer diumenge d’Advent l’escoleta organitza la Fireta de Nadal. L’ambient sempre és alegre, acolorit i festiu, amb sorpreses per petits i grans: tallers creatius, rifa de Nadal, cançons i nadales, regals i un gran assortiment de llibres i contes. Es també un bon moment per compartir amb pares i mestres les exquisides menges  del bufet!

El Reis d´Orient

Durant les setmanes d’Advent en el nostre rotllo hi venen l’àngel i els pastors, Maria i Josep…

Carnaval

Ballarines, lleons, elefants, equilibristes…el circ ha arribat a l’escoleta! I per berenar, crispetes, que són de bones…

Festa d´Estiu

El sol ja crema de valent, els dies de platja ja s’acosten, i nosaltres fem volar les nostres miloques amunt, amunt…!